Bericht versturen

De openlucht Verticale Olie dompelde Huidige Transformator230kv Lucht het Permeabele Verzegelen onder

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Modelnummer: LB6-110W3
Min. bestelaantal: 1pc
Betalingscondities: L/C, T/T
Maximummateriaalvoltage kV: 126 Geschatte frequentie: 50/60
De geschatte machtsfrequentie weerstaat voltage (de wortel betekent - vierkante waarde) KV: 230 De geschatte bliksemimpuls weerstaat voltage (volledige golf) (piekwaarde) kV: 550
De geschatte bliksemimpuls weerstaat voltage (besnoeiingsgolf) (piekwaarde) kV: 633 Flashover afstand mm: 1000
Creepage afstand mm: 3906 Geschatte primaire stroom (het maximum) A: 1000
Geschatte secundaire huidige A: 1; 5 Nauwkeurigheid (kan zonodig worden gecombineerd): 0,2; 0,5; 0.2S; 0.5S; 5P; 10P
Nominaal vermogen VA: 10; 30; 50 De factor FS van de instrumentenveiligheid: 5; 10
Nauwkeurige huidige waardecoëfficiënt ALF: 10; 15; 20; 30 Thermisch huidig (maximum) Ka van korte duur: 40kA/3S
Dynamisch stabiliteits huidig (maximum) Ka: 100 Mechanische lading dat de transformator (statisch) N kan dragen: 3000
Hoog licht:

De verticale Olie dompelde Huidige Transformator onder

,

De olie dompelde Huidige Transformator 230KV onder

,

De olie dompelde openlucht huidige transformator onder

IN OLIE ONDERGEDOMPELDE VERTICALE HUIDIGE TRANSFORMATOR (POND)

 

◎LB6-110 de huidige transformator is een in olie ondergedompelde volledig verzegelde isolatiestructuur, het primaire is winden „U“ - gevormd, wordt het lichaam bevestigd bij de bodem van de doos, is de belangrijkste isolatie capacitieve oliedocument isolatie, en het kabeldocument met hoog voltage is verpakt rond het primaire winden aan de hogere kant, zijn er de een aantal capacitieve schermen binnen - tussen, wordt het binnenscherm aangesloten aan een groot potentieel, en het buitenscherm wordt betrouwbaar aan de grond gezet.

◎Het bovenste gedeelte van de brandstoftank is uitgerust met een porseleinkoker, en de primaire afzetterminal is op de bovenkant van de porseleinkoker. De reeksen en de parallelle verbindingen zijn externe uitwisselingsapparaten, d.w.z., de uitwisseling kunnen buiten de porseleinkoker worden uitgevoerd.

◎De roestvrij staalexpander wordt gebruikt als apparaat van de oliecompensatie om de kwaliteit van de olie te verzekeren. De aanwijzing van het olieniveau van het product wordt vermeld door de opvallende verplaatsing van het hogere venster van de expander.

◎Het product kan met secundaire winding worden uitgerust 4~6, en het secundaire meting winden gemaakt van microcrystalline legering met hoge magnetische doordringbaarheid kan de metingsnauwkeurigheid aan 0,2 of 0.2S, en de meting van 2×600A verzekeren en boven huidige transformator het secundaire heeft winden van het stadium kranen om twee huidige verhoudingen te bereiken.

◎De secundaire afzetdoos wordt volledig gegoten in aluminiumlegering, met een stofdichte, waterdichte, en air-permeable verzegelende structuur

◎De verbinding tussen de productonderdelen keurt argonbooglassen goed, en het geassembleerde lichaam wordt gevuld met hoge drukstikstof voor lekopsporing, die fundamenteel het probleem van olielekkage van in olie ondergedompelde producten oplost.

◎Shell, de basis, en de kabeldoos allen worden gemaakt van het afgietsel van de aluminiumlegering. De expander en het naambord worden gemaakt van roestvrij staal, en alle blootgestelde delen zullen nooit roesten.

◎Het product is onderhoud-vrij.

Contactgegevens
Amanda

Telefoonnummer : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636