Bericht versturen

Nominale het Titanaatbatterij van het Voltage2.3v Lithium met Hoge Veiligheidsstabiliteit

Basisinformatie
Plaats van herkomst: XI'AN CHINA
Merknaam: HERONG ELECTRIC
Certificering: ISO9001
Modelnummer: HXLT02R3D1R5C
Min. bestelaantal: 100pc
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De uitvoer Houten Verpakking
Levertijd: 30-45 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Nominaal Voltage: 2.3 Nominale Capaciteit: 1.5
Energiedichtheid: >85 Maximum het Laden Stroom: 6C
Maximum ononderbroken lossingsstroom: 10C Piekstroom: 20C
Hoog licht:

2.3V de Batterij van het lithiumtitanaat

,

Het Titanaatbatterij van het Ultracapacitorlithium

,

Ultracapacitorlithium Ion Titanate Battery

1.Summarize

De batterij van het lithiumtitanaat is een lithium ionen secundaire die batterij uit negatief de elektrodenmateriaal van de lithium ionenbatterij wordt samengesteld - lithiumtitanaat, en het oxyde van het lithiummangaan, ternair materiaal of lithiumijzerfosfaat en andere positieve elektrodenmaterialen. wegens de hoge veiligheid, de hoge stabiliteit, milieubescherming kenmerken met lange levensuur en de groene van lithiumtitanaat. Wanneer de batterij van het lithiumtitanaat wordt geladen en gelost, zullen de inlassing en deintercalation van lithiumionen geen veranderingen in de kristalstructuur van het lithiumtitanaat veroorzaken, zodat heeft het weinig effect op de structuur van het materiaal van het lithiumtitanaat. Om deze reden, is het lithiumtitanaat ook gekend als „nul spanningsmateriaal“. Vergeleken met de huidige het fosfaatbatterij van het lithiumijzer die „vertraag kan de last maximaal 5 jaar worden gebruikt en de snelle last kan maximaal 2 jaar“ worden gebruikt, hebben de batterijen van het lithiumtitanaat opmerkelijke voordelen. Het is te voorzien dat de materialen van het lithiumtitanaat de anodematerialen van new-generation lithium-ionenbatterijen in 2-3 jaar zullen worden en in nieuwe energievoertuigen, elektrische motorfietsen wijd gebruikt en vereist hoge veiligheid, hoge stabiliteit en snakt cyclustoepassingen.

 

2.Working principe

Wanneer de batterij wordt gelost, is Li* deintercalated van het lithiumtitanaat spinel structuurmateriaal, de elektrolyt ingaat, door de separator overgaat, aan de oppervlakte van het ternaire lithiumkristal door de elektrolyt, migreert en dan in het ternaire lithiummateriaal opnieuw opneemt. Tegelijkertijd, vloeien de elektronen aan de aluminiumfolieelektrode van de negatieve elektrode door de leider, en stroom aan de aluminiumfolieelektrode van de positieve elektrode van de batterij door het lusje, de negatieve pool van de batterij, de lading, de positieve pool en de positieve pool, en toen stroom aan de positieve elektrode van het ternaire lithium door de leider. , om de last in evenwicht te brengen.
Men kan zien dat het basisprincipe van de batterij van het lithiumtitanaat is dat tijdens het laden en het lossen, de overeenkomstige lithiumionen en afwisselend verwijderd tussen het positief en elektroden worden opgenomen verbieden om het laden en het lossen te voltooien van de batterij en leveringsmacht aan de lading. Wanneer de batterij wordt geladen, verliest de positieve elektrode elektronen, en de lithiumionen worden gehaald en in de negatieve elektrode gehaald; de negatieve elektrode neemt lithiumionen op en verkrijgt gelijktijdig elektronen om een rijke staat te worden. Het proces tijdens lossing is enkel het tegengestelde. In het reactieproces van de inlassing of deintercalation van Li*, is het lithiumtitanaat (Li4 Ti5 O12) een ideaal materiaal van de inlassingelektrode, en de toevoeging en deintercalation van Li* hebben weinig effect op de materiële structuur, zodat wordt het genoemd „nul“ spannings“ materiaal, waarbij zijn goede cyclusprestaties worden verzekerd.

 

3.Performance eigenschap van Ultracapacitor

Nominale het Titanaatbatterij van het Voltage2.3v Lithium met Hoge Veiligheidsstabiliteit 0

Nominale het Titanaatbatterij van het Voltage2.3v Lithium met Hoge Veiligheidsstabiliteit 1

Contactgegevens
Amanda

Telefoonnummer : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636