Bericht versturen

Nominale spanning 160V/de Module van 5.8F Ultracapacitor voor HEV

Basisinformatie
Plaats van herkomst: XI'AN CHINA
Merknaam: HERONG ELECTRIC
Certificering: ISO9001
Modelnummer: HXEC0048M0165I
Min. bestelaantal: 1pc
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De uitvoerverpakking
Levertijd: 30-45 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Geschatte condensator: 5.8F Maximale continue stroom: 30A
Nominale spanning: 160v Schommelingsvoltage: 171V
Werkende Temperatuur: -40℃~+65℃ Toepassing: HEV
Hoog licht:

de Module van 5.8F Ultracapacitor

,

de Module van 160V Ultracapacitor

,

De Module van HEV Supercapacitor

Supercapacitor is een nieuw type van groen energieopslagapparaat (geactiveerde koolstof), dat de voordelen van hoog rendement heeft, etc. kosten de hoge huidige capaciteit, de brede voltagewaaier, de brede temperatuurwaaier, de lange levensduur, het lange beroepsleven, het onderhoud-vrije en gemakkelijke onderhoud, eenvoudige integratie, bodem. Het heeft een breed vooruitzicht voor ontwikkeling.

Aangezien het het werk voltage van supercapacitormonomeer niet hoog is, over het algemeen slechts is 1V-4V, waaronder de gemeenschappelijke voltagespecificatie van monomeersupercapacitor over het algemeen 2.7V is, en in praktische toepassing, het voltage van 16V, 48V, 54V, 75V, 125V of hoger vaak nodig om het gebruik van deze apparaten te ontmoeten. Het grootste deel van deze apparaten zijn windenergiegeneratie, automobielhev, militaire beginnende macht en micro- netmateriaal. om aan de vereisten van deze apparaten te voldoen, komt de ultracapacitormodule tot stand.

 

De ultracapacitormodule is een nieuw type van energiepak dat verscheidene ultracapacitors in reeks met een van de voltagegelijkmaking en lossing systeem van de voltageregelgever combineert. De geboorte van de ultracapacitormodule maakt de tekorten van lead-acid batterij en andere energieopslagapparaten goed. De werkende temperatuurwaaier van de ultracapacitormodule is -40~65℃, die het probleem oplost dat de efficiency van lead-acid batterij zeer in koude openluchtvoorwaarden wordt verminderd. Bovendien heeft de ultracapacitormodule niet alleen alle kenmerken van het ultracapacitormonomeer, maar ook heeft de status controlefunctie, die onderhoud-vrij en gemakkelijk onderhoud kan beter realiseren.

 

Nominale spanning 160V/de Module van 5.8F Ultracapacitor voor HEV 0

Contactgegevens
Amanda

Telefoonnummer : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636