Bericht versturen
Contacteer ons
Amanda

Telefoonnummer : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636

Nationale Ontwikkeling en Hervormings de Commissie gaf het Implementatieplan van het 14de Vijfjarenplan uit om de Binnenlandse Vraag uit te breiden: Het bevorderen van de bouw van een nieuw type van machtssysteem en het bevorderen van groene macht handel

March 15, 2023

om het Overzicht van het 14de Vijfjarenplan en het Overzicht van het Strategische Plan volledig uit te voeren voor het Uitbreiden van de Binnenlandse Vraag (2022-2035), gaven de Nationale Ontwikkeling en de Hervormingscommissie onlangs het Implementatieplan van het 14de Vijfjarenplan voor het Uitbreiden van de Binnenlandse Vraag uit. Het document geeft op dat China het gebruik van schone energie zal blijven verbeteren en een schone energiebasis met veelvoudige en bijkomende energiemiddelen bouwen. Wij zullen de bouw van windenergie op grote schaal en photovoltaic machtsbasissen op woestijnen, de gebieden van Gobi en van de woestijn versnellen, zullen de bouw van waterstofenergie-infrastructuur op een ordelijke manier, vooruitgaan en zullen de toepassing van biomassaenergie, geothermische energie en Mariene energie gezien lokale voorwaarden ontwikkelen. Wij zullen het opbouwen van een nieuw type van machtssysteem bevorderen en zullen de consumptie en opslagcapaciteit van schone energie verbeteren.

 

Wij zullen krachtig nieuw-energievoertuigen en nieuw-energie en schoon-energieschepen bevorderen. Bevorder handel in groene elektriciteit, formuleer stimuleringsmaatregelen om allerlei elektriciteitsgebruikers aan te moedigen om groene elektriciteit te kopen, en moedig de ondernemingen en de industrieën van de hoog-ladingsenergie aan om voorrang aan het gebruik van groene elektriciteit te verlenen.

Zich concentreert op zeer belangrijke gebieden zoals volgende-generatieinformatietechnologie, biotechnologie, nieuwe materialen, nieuwe energie, high-end uitrusting, nieuw-energievoertuigen, groene milieubescherming, en Uitrusting van zeeschepen, en kernverbindingen van de industriële ketting zoals 5G, geïntegreerde schakelingen, en kunstmatige intelligentie, zullen wij het ontwikkelingsproject van nationale strategische nieuwe industriële clusters bevorderen, zullen de speciale actie voor de ontwikkeling van gevorderde productieclusters, uitvoeren en zullen een aantal clusterbenchmarks cultiveren. Wij zullen proefprojecten onderzoeken om een aantal innovatie en openbare dienstcomplexen in clusters te bouwen.

Wij zullen de totstandbrenging van een nationaal geïntegreerd groot datacentrumsysteem, versnellen en zullen nationale hubknopen en datacentrumclusters ontwikkelen. Wij zullen plaatsing op grote schaal van 5G-netwerken versnellen. Wij zullen demonstratie en toegepaste projecten voor intelligente aangesloten voertuigen, ten uitvoer leggen en zullen proefstreken voor Internet van voertuigen creëren.

 

Wij zullen de bouw van het steunen van faciliteiten zoals parkeerterreinen versterken, ladend stapels, machts veranderende posten, en waterstof bijtankende posten.