Bericht versturen
Contacteer ons
Amanda

Telefoonnummer : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636

Warme gelukwensen op het succesvolle bijeenroepen van de van de „summiere vergadering 100-dag kwaliteitsactiviteit“

August 22, 2022

Op de middag van 10 Juni, 2022, Elektrisch Co. van Herong, hield Ltd een samenvatting en een lancering van de „100-dag kwaliteitsactiviteit“ met het thema van „het versterken van kwaliteitsvoorlichting, het creëren van uitstekende kwaliteit, en het winnen van klantenvertrouwen met Herong-merk.“ vergadering. De vergadering werd voorgezeten over door Li Dayan, de technische directeur. De algemene manager, de directeur en afgevaardigde de op de markt brengende directeur van de groep, de directeur van de supervisie en het Bevorderingscomité, de op de markt brengende directeur, de technische directeur en al personeel van het productiebedrijf woonden de vergadering bij.

Eerst, las Op de markt brengende Directeur Huang Xuan het „Besluit betreffende Beloningen voor de „100-dag Kwaliteitsactiviteit“ voor.

Onmiddellijk daarna, de algemene manager van de groep, de directeur van de Supervisie en Bevorderingscomité, en de adjunct-directeur van de marketing van voorgestelde toekenning aan hen die de van de „toekenning 100-dag kwaliteitsactiviteit“ wonnen.

laatste bedrijfsnieuws over Warme gelukwensen op het succesvolle bijeenroepen van de van de „summiere vergadering 100-dag kwaliteitsactiviteit“  0

Tot slot maakte Wang Yongbin, algemene manager van de groep, een het besluiten toespraak, die al personeel van de productie-eenheid vereist om de ideologie van „klant altijd te vestigen eerst, kwaliteit eerst“, de geest van nul tekorten aan te hangen, verantwoordelijk voor klanten te zijn, verantwoordelijk voor het bedrijf te zijn, en altijd aandacht te besteden aan kwaliteit. , om een goede atmosfeer van „leiders te creëren hecht belang aan kwaliteit, streeft de productie kwaliteit na, besteden de werknemers aandacht aan kwaliteit“, creëren uitstekende kwaliteit, winnen klantenvertrouwen, en maken „tot Herong Elektrisch“ merk onoverwinnelijk in de marktconcurrentie.