Bericht versturen

De gloednieuwe bank van de de filmcondensator van de hoogspanningspolyester, Reekscondensator

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Xi'an China
Merknaam: HERONG ELECTRIC
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Cam-□-□W□
Min. bestelaantal: 1pc
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De uitvoer Houten Verpakking
Levertijd: 30 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Geschatte frequentie: 50Hz; 60Hz De waarde van de verliesraaklijn (tanδ): ≤0.0003
Aantal fasen: Enige Fase Isolatieniveau: 42/75kV, 50/125kV
Kleur: Aangepast Capacitieve weerstandsafwijking: -3%~+5%;
Beschermingsmethode: Interne zekering of geen zekering Pakket: De uitvoer Houten Verpakking

De gloednieuwe bank van de de filmcondensator van de hoogspanningspolyester, Reekscondensator

1.Overview

De reekscondensator is samengesteld uit een kern, shell, en een koker van het afzetporselein. De twee kanten van de doosmuur zijn gelast met het hangen van steunen voor installatie, en één zij hangende steun is uitgerust met een aan de grond zettende bout. De kern van de condensator is samengesteld uit verscheidene componenten en isolatie. aan diverse voltages aan te passen, is de kern samengesteld uit verscheidene kleine componenten tegelijkertijd aangesloten die en dan in reeks worden aangesloten. De condensator is uitgerust met een lossingsweerstand, en buitenshell wordt gevormd door lassen van roestvrij staalplaten.

De gloednieuwe bank van de de filmcondensator van de hoogspanningspolyester, Reekscondensator 0
2. Doel

De reekscondensatoren worden met hoog voltage verbonden in reeks in een de wisselstroomsysteem van 50Hz of van 60Hz om de aanleidinggevende reactantie van de machtslijn te compenseren, netspanningdaling te verminderen, transmissiecapaciteit te verbeteren, en lijnstabiliteit te verbeteren.

 

Nominale spanning Selecteer de nominale spanning van de condensator volgens de technische overeenkomstenvereisten van het reeksapparaat.
Geschatte frequentie 50Hz; 60Hz
Nominaal vermogen Selecteer het nominale vermogen van de condensator volgens de technische overeenkomstenvereisten van het reeksapparaat
Isolatieniveau 42/75kV, 50/125kV
Beschermingsmethode Interne zekering of geen zekering
Aantal fasen Eenfasig
Capacitieve weerstandsafwijking -3%~+5%
Pakket De uitvoer houten verpakking
De waarde van de verliesraaklijn (tanδ) ≤0.0003
Hoogte ≤2000
Milieutemperatuurcategorie -40/B
Verontreinigingsniveau van omhulsel D
Lossingsweerstand De condensator is uitgerust met een het lossen weerstand. Na wordt losgemaakt van het net, kan het voltage op de terminal onder 75V binnen 10 minuten dalen
Omringend milieu Geen streng corrosieve gas en stoom aan metaal, geen geleidend of explosief stof, geen strenge mechanische trilling.

3. Hoofdlijnen


3.1 insluitend: Het koud geperste, anti-fouling typeomhulsel wordt goedgekeurd, en de creepage afstand is niet minder dan 31mm/kV.
3.2 rijpe interne zekeringstechnologie:

3.3 vloeibaar middel: 100% benzyltoluene (M/DBT) wordt gebruikt. Deze vloeistof heeft uitstekende lage temperatuurprestaties en gedeeltelijke lossingsprestaties.
3.4 de belangrijkste isolatie keurt een samengestelde isolatiestructuur goed, die niet alleen uitstekende elektroprestaties waarborgt, maar ook heeft een bepaalde graad van mechanische sterkte, die ervoor zorgt dat de isolatie van de condensator volledige reeks apparaten 100% betrouwbaar zonder bescherming is.
3.5 goede het verzegelen prestaties: Het jaarlijkse lekkagetarief is minder dan 0,1%, en de het verzegelen prestaties van de condensator zijn gewaarborgd door maatregelen zoals automatisch argonbooglassen, het vacuümlek testen, en het thermische verouderen.
3.6 gedeeltelijk lossingsniveau: het het doven voltage is niet minder dan 1.5Un, en elke condensator wordt getest voor gedeeltelijke lossing tijdens de fabriekstest.

 

4.Executive norm

GB/T 6115-2008, IEC60143-2004, DL/T 840 2003

5.Conditions van Gebruik

6.Order beschrijving

De gloednieuwe bank van de de filmcondensator van de hoogspanningspolyester, Reekscondensator 1

Contactgegevens
Amanda

Telefoonnummer : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636