Bericht versturen

PWBH-type de pool zette automatisch de compensatieapparaat op van de laag voltage reactief macht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Xi'an China
Merknaam: HERONG ELECTRIC
Certificering: ISO9001
Min. bestelaantal: 1pc
Verpakking Details: De uitvoerverpakking
Levertijd: 30-45 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, D/P, D/A, Western Union, MoneyGram
Nominale spanning: 380V±20% Geschatte frequentie: 50Hz
Geschatte compensatiecapaciteit: 20~1000kvar Capacitieve weerstandsafwijking: -5%~10%
Hoogte: ≤2000 Cotrolmethode: Volledige fase of gespleten fase

1.Overview


De pool zette laag voltage reactieve macht op het automatische compensatieapparaat op de openluchtpolen of de steunen geïnstalleerd is. Het apparaat is hoofdzakelijk samengesteld uit een doos, self-healing condensatoren, schakelaars of schakelaars, bliksemremhaken, en stroomonderbrekers.
De pool zette zwakstroom reactieve macht op het automatische compensatieapparaat het intelligente reactieve machtscontrolemechanisme als kern, neemt en speciale omschakelingsapparaten als omschakelingseenheid van de condensatorbank gebruikt. Volgens de machtsfactor van het net, de reactieve macht of de netspanning, is de condensator automatisch ingeschakeld en weg, zijn de prestaties stabiel. De kwaliteit is betrouwbaar.

2. Functie

Gebruikt in macht, machines verminderen de productie, de metallurgie, de mijnbouw, de spoorweg, het chemische product, de olievelden, de hotels en andere systemen van de 380 voltmacht om de factor van de netmacht te verhogen, lijnverliezen, en verbeteren machtskwaliteit. Het apparaat gebruikt zwakstroom intelligente condensatoren binnen, en de structuur is compact; de schakelaar gebruikt samengestelde schakelaar, en de omschakelingsstroom is klein; het apparaat kan drie fasen of enige fase compenseren, en de capaciteitsdistributie is redelijker.

3. Structurele eigenschappen


(1) het kabinetslichaam wordt gemaakt van uitstekende kwaliteit koudgewalste staalplaat (of roestvrij staal), met goede vlakheid, en de oppervlakte wordt behandeld met antiroest en anticorrosieve behandeling; het binnenkader wordt gemaakt van gegalvaniseerde staalplaat aluminium-zink staalplaat om betere geleidingsvermogen en corrosieweerstand te verzekeren.
(2) de volledige bescherming functioneert: kort:sluiten, overbelasting, overvoltage, onder-voltage, en gebrek aan gelijke bescherming; diverse parametermontages zijn geschikt; wanneer een externe verwante fout voorkomt, zal het automatisch verrichting, weggaan en zal automatisch verrichting hervatten nadat de macht wordt geleverd.
(3) het apparaat heeft een hoog intelligent programma, dat GPRS-verbinding kan realiseren en verre controle realiseren.

4. Modelbeschrijving

B.v.:  PWBH0.4-30

P: Distributienetwerk, lading controle

W: Reactieve macht

B: Compensatieapparaat

HELEKTRISCHE HERONG

0,4: Systeemvoltage(kV)

30: (Kvar)apparatencapaciteit

5.Technical gegevens

Nominale spanning 380V±20%
Geschatte frequentie 50Hz
Geschatte compensatiecapaciteit 20~1000kvar
Capacitieve weerstandsafwijking -5%~10%
Hoogte ≤2000
Compensatiemethode De condensatorbank bedrading keurt de compensatiewijze van gemeenschappelijke compensatie of gemeenschappelijke afdelingscombinatie goed
Cotrolmethode Volledige fase of gespleten fase
Omschakelingswijze Lijn of code
Capaciteit om toevloedstroom te onderdrukken <10I
Milieutemperatuurcategorie -25℃~+55℃
Diëlektrische sterkte Phase-to-phase en de fase-aan-grond van de belangrijkste kring is 2.5kv, 1s; de hulpkring is 2.0Kv, 1s aan de grond; de condensatorstroom door het de de evenwichtstoestandovervoltage en boventonen van de machtsfrequentie tijdens de verrichting van het apparaat wordt geproduceerd overschrijdt 1,3 keer niet de nominale condensatorstroom die.
Isolatieklasse Isolatieweerstand onder normale atmosferische conditions≥4MΩ
De tijd van de condensatorlossing Drie minuten na de condensator wordt verwijderd, de resterende voltagedalingen onder 50V
Relatieve vochtigheid Het maandelijkse gemiddelde is niet meer dan 90%; het dagelijkse gemiddelde is niet meer dan 95% (bij 25°C)
Chemische voorwaarden Er zijn geen corrosief gas, geen geleidend stof, geen brandbaar en explosief middel in het omringende milieu
Installatie Er zijn geen strenge trilling en builen in de installatieplaats, en de installatieneiging is niet meer dan 5 graden

Contactgegevens
Amanda

Telefoonnummer : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636