Bericht versturen

AC de bank van de filtercondensator

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Xi'an China
Merknaam: HERONG ELECTRIC
Certificering: ISO9001
Min. bestelaantal: 1pc
Verpakking Details: De uitvoerverpakking
Levertijd: 30-45 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Installatieplaats: openlucht of binnen Milieutemperatuurcategorie: -40℃~+45℃
Hoogte: ≤4000 Zonnestralingsintensiteit: 0.11W/cm2

1.Overview

Het AC filterapparaat met hoog voltage is geschikt voor wisselstroomsystemen met een frequentie van 50 Herz en een systeemvoltage van 6 tot 35 kV om de boventoon van het machtssysteem te verminderen, en ook een volledige reeks apparaten te hebben om de machtsfactor te verbeteren.
In een ideaal machtssysteem, wordt de elektrische energie geleverd aan gebruikers bij één enkele vaste frequentie (50Hz of 60Hz). Nochtans, als er niet-lineaire ladingen of schommelingsladingen, zoals gelijkrichtermateriaal, het materiaal van de frequentieomzetting, elektrische boogovens, geëlektriseerde spoorwegen zijn, enz., die zal met het systeem verbinden, een hoop high-order harmonische stromen worden geproduceerd, die vervorming van het systeemvoltage en de huidige golfvormen zullen veroorzaken en harmonische verontreiniging van het machtssysteem zullen veroorzaken. Wanneer het tarief van de voltagevervorming de standaardvereisten overschrijdt, het filtreren moeten de maatregelen worden getroffen om de boventonen te beperken. Het AC filterapparaat met hoog voltage is een economische en praktische oplossing.
AC de filterapparaten met hoog voltage omvatten hoofdzakelijk het volgende materiaal: de filtercondensatoren met hoog voltage, filterreactoren, temperende weerstanden, lossing rolt, zinkoxideremhaken, isolatie en aan de grond zettende schakelaars, kaders, verbindende draden, pijlerisolatie, busbars, omheiningen, enz.
Het AC filterapparaat met hoog voltage kan met een enig-gestemde kring voor kenmerkende boventonen en een high-pass filterkring voor hogere boventonen volgens de testgegevens worden ontworpen.
Het AC filterapparaat met hoog voltage kan als reactieve machtscompensatie volgens zijn configuratie verdubbelen.
De filtercondensatoren met hoog voltage, de filterreactoren, en de bevochtigingsweerstanden zijn de belangrijkste onderdelen die van het filterapparaat, een low-impedance kanaal voor boventonen vormen.

2. Functie

Het AC filterapparaat met hoog voltage is geschikt voor het wisselstroomsysteem met een systeemvoltage van 6 ~ 220kV. Een filtercondensator met hoog voltage en een filterreactor vormen een harmonisch low-impedance kanaal om de harmonische inhoud van het systeem te verminderen, en ook om de machtsfactor te verbeteren en lijnverlies te verminderen.

3. Hoofdlijnen

4. Modelbeschrijving

B.v.:     Tal35-24000/500-BLW

T:        Volledig apparaat

AL:     AC filter

35:       Apparatennominale spanning (kV)

24000: Nominaal vermogen van het (kvar) apparaat

500:     Nominaal vermogen van één enkele (kvar) condensator

B:        Dubbele sterverbinding

L:        Het neutrale punt bracht huidige bescherming uit zijn evenwicht

W:       Openluchtgebruik

5. Voorwaarden van Verrichting

 

Installatieplaats openlucht of binnen
Milieutemperatuurcategorie -40℃~+45℃
Hoogte ≤4000
Zonnestralingsintensiteit 0.11W/cm2
Verontreinigingsniveau Ⅳrang
Relatieve vochtigheid Voor binnenreactoren, overschrijdt de maandelijkse gemiddelde relatieve vochtigheid geen 90%, en het dagelijkse gemiddelde overschrijdt geen 95%
Aardbevingsintensiteit De basisontwerp erthquake intensiteit is 8 graden; namelijk is de horizontale versnelling 0.3g en de verticale versnelling is 0.15g
De maximumwindsnelheid van openluchttype 35m/s
Drie-cyclus veiligheidsfactor van sinusoïdale resonantie ≥1.67

 

 

Contactgegevens
Amanda

Telefoonnummer : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636